İstiklal İlkokulu

Vizyon: İstiklal İlkokulu olarak; işinden zevk alan, güler yüzlü, başarılı olmayı hedefleyen “biz” bilincine sahip, sevgi dolu, kendileriyle barışık olmayı ilke edinmiş ve öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlaka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği bir okul olmak.

Misyon: İlköğretimin genel amaçları doğrultusunda her çocuğu; kişisel, insani ilişkileri, toplumsal ve ekonomik hayat bakımından çağımızın ihtiyaçlarına göre Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda çağdaş bir dünya insanı olarak yetiştirip, kendileriyle uyumlu bir üst öğretim kurumlarına yönelmelerine katkıda bulunmaktır.

Başarılar:

Saatler: 13:10 17:25
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://kmistiklalio.meb.k12.tr

Adres - KURTULUŞ MAH ŞEHİT GANİ YUSUFOĞLU HAYRİBEY CAD, 46100 Dulkadiroğlu/Kahramanmaraş

Yerleşim Yeri - İL MERKEZİ

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık OKULUMUZ İL MERKEZİNDEDİR ( VALİLİĞE 600 METRE MESAFEDEDİR.)